De online ademchallenge 8 januari t/m 14 januari 2024

Start 7 ochtenden met een moment van rust en reflectie, een boost voor jouw mentale & fysieke welzijnDe online ademchallenge 8 januari t/m 14 januari 2024

Lot

Net je eerste ademhalingsoefening gedaan. Super fijn! En wat heb je een mega fijne stem om zo naar te luisteren. De eerste ronde was echt al top! Heel leuk deze challenge mee te doen. Ik was benieuwd naar de verschillende ademhalingstechnieken, zodat ik ermee kan oefenen en het me meer rust en focus kan geven op de dag.

Juud

Wat een top challenge deze week! Had per toeval een mega drukke week met werk, waardoor dit een extra goede timing was. Wat een fijne start van de dag! Structureel om 06.30u opgestaan en dan rustig opstarten, bevalt goed en ga ik zeker doorzetten!

Maike

Net de tweede dag van de challenge gedaan, en wat is de box ademhaling fijn zeg! Ik voel me ontspannen, meer in contact met mezelf, en tegelijkertijd ook energieker! Dat laatste had ik niet verwacht in combinatie met de ontspanning. Bedankt dat je deze challenge geeft!

Kristel

Dit was zo leuk en fijn! Ga nu focussen dat ik dit elke ochtend even doe voor ik überhaupt m’n bed uit kom. Heb al een goede ochtend routine dus daar past goed in.