Aanbetaling Barcelona Retreat 20 maart - 24 maart 2024

Een reset voor je hoofd, je lichaam, je levenAanbetaling Barcelona Retreat 20 maart -...

Joyce

Jon is een zeer lieve, warme en kundige vrouw. Ik voelde me meteen op mijn gemak met haar in het eerste contact. Ze creëert een veilige setting. Haar ruimte is prettig en ze voelt precies aan wat er nodig is. Jon luistert goed en stelt inzichtelijk vragen om tot diepere antwoorden te komen. Haar sessies hebben mij veel opgeleverd. Ik voelde zoveel veiligheid, vertrouwen, overgave en liefde.

Eva

Bij Jon voelde het meteen heel vertrouwd. Zij neemt je echt mee in deze reis en begeleid je echt op een hele fijne manier. Dit heeft mij zoveel gebracht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Juist doordat het een verandering is in bewustwording van jezelf, het leren ontspannen d.m.v. ademhalingstechnieken. Ik raad dit dan ook iedereen aan.

Marie-Claire

Wat een bijzondere ervaring!! Ik vond het best wel spannend omdat ik veel verhalen had gehoord over emoties die naar boven kunnen komen en geen idee had wat ik kon verwachten. De professionaliteit en kennis van Jon, samen met de ontzettend fijne setting die zij creëert, zorgde ervoor dat ik mij veilig voelde en kon open staan om echt te ervaren. Ik voelde mij herboren! Vol energie. Alsof alle lasten van mijn schouders waren gevallen. Ik voelde meer vertrouwen, veiligheid in mijzelf en ruimte voor loslaten van het oude, en meer overgave en ontspanning in het ‘niet weten’. Ik zou iedereen aanraden om iets te doen bij Jon! Dankjewel voor deze geweldige ervaring.

Tessa

Naast dat Jon zelf veel HoliHabits naleeft waar ik veel aan heb, is zij een goede coach voor mij gebleken doordat ze keer op keer vragen stelt waardoor ik tot inzichten kom waar ik zelf niet op was gekomen. Hierbij blijft ze gedurende het proces geduldig en positief. Ik heb Jon als zeer open ervaren en ze is erg goed in het creëren van een vertrouwelijke omgeving waarbij je het gevoel krijgt jezelf te kunnen zijn.